Assel

Assel Don Bosco Centrum biedt ruimte voor bezinning, vorming en ontspanning aan jonge mensen en volwassenen die zich inzetten voor jeugd en jongeren.

De accommodaties in het fraai op de Veluwe gelegen centrum worden verhuurd aan individuen en groepen tot 60 personen tegen schappelijke tarieven Hoewel het uitgangspunt is dat huurders zelf zorg dragen voor de begeleiding, zijn hiervoor in overleg ook Salesianen van Don Bosco beschikbaar.

Assel, Don Bosco Centrum
Pomphulweg 106
7346 AN Hoog Soeren
tel./fax: 055 5191201
e-mail: info@asseldonboscocentrum.nl
website: www.asseldonboscocentrum.nl

Elke zomer organiseert de stichting Jeugd- en Jongerenvakanties Don Bosco vakantieweken in Assel onder het motto “Een beetje kamp is een DeeBeetje-kamp!” De benaderingswijze van Don Bosco staat hierbij centraal.

Er zijn kampweken voor verschillende leeftijdsgroepen en het thema is elk jaar weer een verrassing. De kampweken en -weekenden worden elk jaar weer gedegen voorbereid en staan garant voor een veilige vakantieomgeving vol creativiteit! Door er voor de kinderen te zijn en te luisteren naar de signalen die zij afgeven, probeert de kampleiding om ieder kind de aandacht te geven waar het recht op heeft. Inzet, sociaal gedrag, een goede omgang met elkaar, waarderen van elkaar en weten dat iedereen zijn goede kanten heeft, zijn zaken die hoog in het vaandel staan.
Voor meer informatie
www.jeugdkampendonbosco.nl

Deur